google-site-verification=YcNlJwQNNlPtEvHd3h9Tya3fm_ZD3DfFWsCRLfn5_UY
 

Bedrijfsovername VDS Productie bv

 

Casaro International bv, eigendom van Paul en Frank van der Winkel, heeft per 1 december 2020 100% van de aandelen van VDS Productie bv overgenomen. 

 

 

De nieuwe eigenaren bieden met deze overname het Culemborgse productiebedrijf, met ruim 65 arbeidsplaatsen, stabiliteit en continuïteit voor de toekomst. Zij hebben de gezonde ambitie om de onderneming te transformeren tot een duurzame meubelfabriek die een hoogstaand serviceniveau en premium kwaliteit levert.

 

 

De familie Van der Sluis brengt met deze overname na 75 jaar meubelproductie het bedrijf naar een volgende fase. De taken die zij binnen het bedrijf hebben vervuld, worden per heden overgenomen.

 

 

Deze bedrijfsovername brengt geen direct merkbare veranderingen met zich mee. Alle lopende en nieuwe bestellingen zullen vanaf 1 december 2020 gewoon worden uitgeleverd en gefactureerd door VDS Productie BV.

 

 

Wij verwachten dat deze overname positieve veranderingen gaat brengen en zien uit naar een mooie toekomst.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Paul van der Winkel; +31 (0) 345 479280.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

VDS Productie bv

Paul van der Winkel / Frank van der Winkel

MEDIA

MEDIA

VDS MANUFACTURING 

Wij zijn trots op ons werk en onze medewerkers.

Bekijk de verschillende media extracten voor meer informatie over VDS Manufacturing en onze projecten.

VDS Culemborg Bedrijfsvideo

Neem een exclusief kijkje binnen onze productie locatie in Culemborg!

Het Klokhuis op bezoek bij VDS Culemborg

Een aantal jaar geleden is het programma 'Het Klokhuis' op bezoek geweest bij ons productie bedrijf in Culemborg met als thema: "Hoe wordt een stoel nu eigenlijk gemaakt?".

 

Bekijk de video voor het resultaat! 

RTLZ, Lemtech, Valk Welding & VDS Culemborg over Automatisering in de maak industrie

Automatisering en investeren in innovatie zijn belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Automatisering zorgt namelijk voor een effectievere en efficiëntere manier van werken en daarnaast is het van belang om productie in West Europa te behouden. In dit filmpje vertelt Pim van der Sluis (vanaf 1.23 min.) meer over de automatisering binnen VDS Culemborg.