google-site-verification=YcNlJwQNNlPtEvHd3h9Tya3fm_ZD3DfFWsCRLfn5_UY
 

Kort over ons als metaalbewerker/meubelmakerij

Drone shot VDS Culemborg
Droneshot VDS Culemborg

Onze historie

Al ruim 70 jaar is VDS Manufacturing actief in de ontwikkeling en productie van stalen producten en meubilair voor de inrichtingsbranche. En al net zo lang combineert ons bedrijf puur Hollands vakmanschap met eigentijdse en spraakmakende oplossingen voor productie van hoog-waardige, duurzame en mooie meubelen en producten.

De wortels van de onderneming liggen in het jaar 1946, toen Gijs en Leo van der Sluis in Culemborg hun bedrijf startte. VDS Manufacturing is inmiddels gegroeid tot een modern bedrijf met een productielocatie van 20.000 m2 in Culemborg waar elke dag 80 vakmensen werken. Wij investeren graag in innoverende technologieën en technieken om zo efficiënt en effectief mogelijk te werk te gaan voor onze klanten. 

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

Vakmanschap zit bij het bedrijf en alle medewerkers in de genen. Veel van onze collega’s werken al jaren bij ons. En in veel gevallen werkten ook hun vaders al in de fabriek. Het is dus niet zo vreemd dat onze mensen het ambacht volledig in de vingers hebben. Maar dit vakmanschap gaat verder dan kennis en ervaring alleen. Ieder teamlid is voortdurend op zoek naar verbetering en perfectie en naar een passende oplossingen. Het zit in ons karakter, u herkent het aan onze inzet. 

 

Wij zullen daarom nooit afwijken van de kwaliteitsnormen die oprichters Gijs en Leo van der Sluis oplegde aan zichzelf en daarmee aan ons bedrijf. Dit uitgangspunt komt ook tot uiting op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daarbij maken we gebruik van duurzame producten en productietechnieken, die we in veel gevallen zelf hebben ontwikkeld. Wij zijn trots met de behaalde ISO 9001 & ISO 14001 certificaten als resultaat. 

Monteren VDS Culemborg